ВВ GLOW SKIN TREATMENT

Система за подмладяване и подобряване тена на лицето по метода ВВ GLOW SKIN TREATMENT вече и в Шумен! Уникална терапия ВВ GLOW SKIN TREATMENT моментално сияйна кожа без грим!


Ампулите с мезокомплекс ВВ GLOW са резултат от най – новите научни разработки на корейските специалисти в областта на естетичната козметология и осигуряват задълбочен подход в грижата за кожата на лицето . Съставът на ампулите гарантира комплесно въздействие върху кожата, което се усилва многократно при съчетаването им с апаратни методи , като микронидлинг, ултразвукова и фотодинамична терапия.

Един от най – ефективните методи за прилагане на серумите ВВ GLOW е клиничният микронидлинг. Този метод е много щадящ , не предизвиква кожни раздразнения и не изисква дълъг възстановителен период.

След провеждането на курса от апаратни процедури се постига не само изравняване и подобряване тена на лицето, но и изглаждане на бръчките , вследствие засиленото производство на колаген и еластин, намаляване обема на мастния слой , ускоряване циркулацията на кръвта и насищане на тъканите с кислород. При провеждане на клиничен микронидлинг със серума ВВ GLOW се постига укрепване на матрикса на кожата благодарение активирането на фибропластите за синтез на нов колаген и еластин, освен това се стимулират инхибитори на меланина, а включените във формулата светлоотразяващи частици корегират тена на лицето. Ако имате проблеми с лунички, белези от акне, неравномерен тен, възрастови петна – тази процедура ще елиминира необходимостта от постоянно нанясане на слоеве козметични продукти, които само маскират недостатъците по кожата, но не ги премахват.

ПРЕДИМСТВА: процедурата няма сезонни ограничения, подходяща е както за жени , така и за мъже, предотвратява излишния синтез на меланин под въздействието на UV лъчите и не запушва порите за разлика от тоналните средства.

ПОКАЗАНИЯ: тъмен и неравномерен тен на кожата, лунички, хипо-и хиперпигментация, постакне, пигментни и възрастови петна.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: бременност, кожни заболявания в стадий на обостряне, индивидуална непоносимост към ингредиентите на продукта.

Терапията беше демонстрирана от д-р Олеся Велинова на щанда на Persona-Център по естетика по време на Четвъртия Дермокозметичен симпозиум BEATY WOMAN, а моменталните резултати привлякоха вниманието на присъстващите козметици.

Първата стъпка от процедурата е почистване на лицето с атравматичен пилинг, след което с четка се нанася серума ВВ GLOW. С дермапен се провежда микронидлинг на дълбочина 0,25 мм или 1 мм, като с уреда се преминава 3-5 пъти в зависимост от зоната. Серумът се оставя да действа 15-20 минути, а лицето може да се покрие с тънко фолио или да се нанесе маска.

Излишъкът се отстранява и за финал се нанася крем.

Процедурата е с ефект на лек ВВ крем и осигурява равен и сияен тен на лицето, свиване на порите, хидратация и обновяване на кожата, видимо изглаждане на бръчиците. Серумът ВВ GLOW е дерматологично тестван и напълно безопасен. В продължение на 12 часа не бива да се посещава сауна и солариум, както и да се ползва декоративна козметика. За отличен и устойчив резултат се препоръчва провеждането на 3 процедури с интервал 2 седмици.