Дерматологични

Стоп, бръчки!
Стоп, бръчки!

Днес, можете да си върнете младостта, да заличите следите от времето с помощта на филърите. Есента е подходяща за тях, когато хората стават социално активни и се включват в живота.

Плазмолифтинг ефективен еликсир на младостта
Плазмолифтинг ефективен еликсир на младостта

Плазмолифтинг е нова козметична процедура, метод за въвеждане на обогатена с тромбоцити плазма в проблемни зони по лицето и тялото. Медицинските изследвания  сочат, че ако се вземе собствена кръв, и се обогати с тромбоцитни клетки, тя се превръща в един много ефективен елексир на младостта. Този елексир би спомогнал за възстановяването на кожата, нейна регенерация и стягане, при това без намесата на скалпел.

Мезоконците - новост в естетичната дерматология
Мезоконците - новост в естетичната дерматология

Мезоконците са абсолютно безсвреден продукт, изработен от полидиоксанон, който се разгражда от организма за 3 месеца. През тези месеци конците стимулират фибробластите в обкръжаващата ги тъкан да произвеждат колаген, като по този начин не само "затягат" кожата, но и способстват за повишаване на нейната плътност и постигане на лифтинг ефект.

Колагенова мезотерапия - нова стъпка в естетичната дерматология.
Колагенова мезотерапия - нова стъпка в естетичната дерматология.

С напредването на възрастта, целостта на колагеновите фибри се уврежда. Кожните слоеве изтъняват, колагеновите и еластинови фибри се износват, редуцират и интоксикират. Тези и други процеси като прекомерно излагане на слънце, лошата хидратация, екологичното замърсяване, натрупване на свободни радикали са  причини за отпускане, поява на бръчки и стареене на кожата.

Естетична мезотерапия на лице, шия и лечение на целулит
Естетична мезотерапия на лице, шия и лечение на целулит

Ако харесвате по-нетрадиционните, по-ефективни методи за отслабване и разкрасяване с процедурата мезотерапия, ще премахнете финните бръчки от лицето си и ще намалите обиколките на проблемните участъци за един месец. Mezolift или mezoglow, или инжектирането в кожата на хиалуроновата киселина, мултиелементи и витамини в областта на лицето и тялото.

Акне - основни групи
Акне - основни групи

Акнето е заболяване на мастните жлези или по-точно на космено-мастния фоликул. Различават се две основни групи: ендогенни обусловени, с представител обикновеното (младежко) акне, и екзогенни обусловени форми.

 

Тъмните петна остават в миналото
Тъмните петна остават в миналото
Пигментните петна са следствие от локализирана усилена синтеза на меланин, който е оцветяващия и защитен пигмент на кожата. Факторите, които причиняват появата на тъмни петна са честото и продължително, излагане на вредните слънчеви лъчи, хормонални промени при жените, (генекологични проблеми), бременност, химични агенти (парфюми, продължително медикаментозно лечение), нарушаване на дейността на жлезите с вътрешна секреция, кожа с белези от акне и усложнения от възпалителни процеси.
Подмладена кожа с професионални пилинги
Подмладена кожа с професионални пилинги
Свежата, млада и сияйна кожа е скрита под сив и тъмен слой мъртви клетки, за които усърдно работят стресът, умората, безсънието и диетите. Ултравиолетовите лъчи и физиологичното стареене задълбочават допълнително проблема като забавят клетъчната регенерация и водят до бавно излющване на роговия слой. За да избегнат всички тези негативни процеси е необходима ефективна ексфолиация. Тя е истински благодат за кожата, която се отблагодарява със свежо излъчване.ване.
Красиви с различни видове пилинги за чиста и свежа кожа.
Красиви с различни видове пилинги за чиста и свежа кожа.
Представяме Ви процедури, чрез които едновременно ще обновите кожата си, ще премахнете бръчките и петната и ще изглеждате невероятно освежени. Чрез различните видове пилинги се предизвиква излющване на повърхностния слой кожа, като се освобождават мъртвите клетки и лицето засиява с очарованието на младостта.
Мезотерапия с пептиди - да избегнем преждевременното стареене!
Мезотерапия с пептиди - да избегнем преждевременното стареене!
Във всяка възраст имаме възможността да започнем профилактика срещу стареене, но най-добре би било това да се предприеме на 25-30 години. Добър съюзник в тази борба е мезотерапията с пептиди. Пептидите са верига от две или повече аминокиселини, които са съставна част на протеините.
Протеинът е основен в поддържането на добрия тен и стегнат вид на кожата. Пептидите стимулират клетките, които произвеждат колаген, а той от своя страна подпомага възстановяването на структурата на кожата и следователно помага за изглаждането на бръчките. По този начин се постига активно стимулиране на еластичността на кожата чрез синтез на колаген и еластин.