Естетична мезотерапия на лице, шия и лечение на целулит

Ако харесвате по-нетрадиционните, по-ефективни методи за отслабване и разкрасяване с процедурата мезотерапия, ще премахнете финните бръчки от лицето си и ще намалите обиколките на проблемните участъци за един месец.

Mezolift или mezoglow, или инжектирането в кожата на хиалуроновата киселина, мултиелементи и витамини в областта на лицето и тялото.

Мезотерапия на лице и шия: Откритието на термина mezolift принадлежи на френския лекар Dr. Herzog и означава инжектиране в естествена среда, директно в дермата (под епидермиса) на "хранителни вещества", олигоелементи, витамини и вещества, влизащи в състава на кожата.

Мезотерапията може да  се приложи при хоризонтални и вертикални бръчки по чело, бузи, периорбитална област (около очи), около нос, уста и шия. Цели се ревитализация на лицето, оформяне линията на очите, бузите овала, хидратация, повишаване тонуса и плътността на кожата, намаляване на отпускането. Хиалуроновата киселина е основна субстанция на дермата и основен продукт в коктейла за лице и шия. Тя е силно хидроскопична и поема повече от 1000 пъти от обема си вода. Eфективно подобрява хидратацията, тонуса и устойчивостта на кожата. Забавя образуването на бръчки и отпускането на кожата. Запазва естествения вид на кожата.

Мезотерапия на тяло - за отслабване и лечение на целулит: Мезоскулптурата е мезотерапия, която се използува за третиране на ръце, деколте, корем, крака и бедра с цел оформяне на контура и респективно стягане на целевите зони. За разлика от липосукцията, при която се третират дълбоките мастни депа, тази методика успешно я допълва с оптимален резултат за повърхностите.

Резултатите се наблюдават след 15-20 дни. Може да се оптимизира процедурата чрез дрениращ масаж, което ускорява елиминирането на мастните депа. Средният лечебен резултат след 4 сеанса е от 6-8см намаляне на коремните обиколки, вътрешна и външна повърхност на бедрата, през 10 сеанса  може да се постигне редукция от 10,5-15 см. Ефектът е дълготраен особено при спазване на режима на физическата активност и хранене по време на терапевтичния период, но все пак намалява с времето. Необходимо е поддържащо лечение от 3-4 сесии годишно.