Стоп, бръчки!

Днес, можете да си върнете младостта, да заличите следите от времето с помощта на филърите. Есента е подходяща за тях, когато хората стават социално активни и се включват в живота на пълни обороти. Те повдигат самочувствието, правят кожата опъната,стегната и гладка.

Името на препаратите идва от английската дума Fill (пълня). Филърите запълват бръчките, опъват и повдигат овала на лицето. Повишават еластичността, стимулират процесите на регенерация, укрепват контура. Някои могат да поправят дефекти в областта на носа, да коригират формите на скулите и брадичката.

Хубавите филъри съдържат чиста хиалуронова киселина, която всъщност представлява един  естествен мукополизахарид, произвеждан от организма. Това вещество обаче намалява с напредването на възрастта. Затова е особено подходящ за поставяне с инжекция. С този филър ще се попълнят обема и наличните бръчки, както и ще се подобри еластичността и морфологията на кожата. Това ще позволи на клетките да задържат повече вода и кожата ще се хидратира.

Ако не искате да се подлагате на инжекционни процедури добър вариант са кремовете, попълващи бръчките с хиалуронова киселина. Тях можете да използвате като домашна грижа за дълъг период от време.