Термолифтинг - неоперативен лифтинг

Последно поколение апарат за неоперативен видим лифтинг ефект. Не е нито лазер, нито IPL. Това е форма на електроматнитна енергия, използвана за неоперативен ресърфейсинг. При тази терапия радиочестотни токове преминават през кожата, повишавайки нейната температура, което предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на колаген.

Приложение:  стягане на овала на лицето, лифтинг на клепачи и бузи, дренаж, стягане на вътрешната част на бедра и ръце, целулит и изграждане на кожа, редукция на локални мастни натрупвания, стрии, намаляване на двойна брадичка.

Какво представлява радиочестотния лифтинг?

  • Процедура, която няма аналог по отношение на подмладяването на кожата с помощта на радиочестотна енергия.
  • Видим лифтинг на лицето дори и след първата процедура.
  • Активна стимулация на производство на колаген в дълбоките слоеве на кожата.
  • Нарастващ лифтинг ефект в продължение на 6 месеца.
  • Резултат, който се съхранява дълго време, според биологичните особености на организма и начина на живот (от 1,5 до 3 години).

Какво се случва с нашата кожа?

Радиочестотата доставя енергия дълбоко в кожата (до подкожната мастна тъкан) и стяга кожните структури чрез стимулиране синтеза на колаген. Тъй като, енергията се доставя без отражение и дифузия от повърхността на кожата, при преминаването си към пространството между дълбоките слоеве на кожата и подкожната тъкан тя може да бъде насочена към точно определен участък. Тенът на кожата няма значение при радиочестотните терапии. Радиолифтингът е безопасен и ефективен при всеки тип кожа.

 Терапиите могат да се прилагат и през лятото.