Neauvia Organic

Neauvia ORGANIC  най-новото поколение органични филъри и мезотерапии.

 

Комбинация от неомрежена хиалуронова киселина извлечена от пробиотичната бактериа Bicillus subtilis, иновативен кръстосано свързващ агент PEG  и калциев хидроксилaпатит. Хиалуронова киселина, получена от пробиотичната бактерия Bicillus subtilis (BSHA) -  не са патогенни за човешкия организъм и се отличават с безспорни  предимства: ултрачистота, определена молекулна маса, възможност за прилагане на висока концентрация, дълъг срок на годност.

 

Какво представлява PEG?

Безопасността и ефективността на хиалуроновите филтъри зависят и от това как са стабилизирани. Учените от Neauvia ORGANIC   прилагат PEG полимер, различен от останалите – не е токсичен и напълно се разгражда в тъканите, намалява действието на хиалуронидазата  и осигурява дълготраен ефект.

Калциев хидроксилапатит (CaHa) стимулира фибропластите за синтез на колаген, еластин, гликоза – миногликани и хиалуронова киселина в пъти повече в сравнение с други дермални присъстващи на естетичния пазар.

Hydro Delux – мезотерапия с хиалуронова киселина и калциев худроксилапатит за максимална хидратация и ревитализация на кожата.

 

Предимства:

  • Висока концентрация на хуалуронова к-на (НА) за оптимална хидратация;
  • Подобрява плътността на кожата, благодарение на въздействието на хидрокисилапатита.
  • Регенерация и коригиране на повърхностните бръчки;
  • Видимо подобрение на текстурата на кожата;
  • Изключително безопасен профил благодарение на въздействието на Bacillus subtilis.

 

Резултати:

Кожата изглежда много по-блестяща гладка и здрава.