ПРОМОЦИЯ ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

Термолифтинг с радиочестотен апарат. Радиочестотата доставя енергия дълбоко в кожата (до подкожната мастна тъкан) и стяга кожните структури чрез стимулиране синтеза на колаген. Тъй като енергията се доставя без отражение и дифузия от повърхността на кожата, при преминаването си към пространството между дълбоките слоеве на кожата и подкожната тъкан тя може да бъде насочена към точно определен участък. С 50% отстъпка! Можете да ползвате услугата за 50лв.вместо за 100лв.

Последно поколение апарат за неоперативен видим лифтинг ефект. Не е нито лазер, нито IPL. Това е форма на електроматнитна енергия, използвана за неоперативен ресърфейсинг. При тази терапия радиочестотни токове преминават през кожата, повишавайки нейната температура, което предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на колаген. Радиочестотните токове достигат с висока енергия до различна дълбочина на тъканите. Затова се постига бързо повишаване на температурата на хиподермата и дермата без болка и без необходимост от охлаждане на епидермиса. Високочестотните токове проникват по-повърхностно, докато нискочестотните - по-дълбоко. Радиочестотата /5-6 MHz/ е достатъчно висока, за да се избегне мускулната стимулация, но в същото време е достатъчно ниска, за да достигне оптимална дълбочина, да въздейства върху локализираните мастни натрупвания и да активира фибропластите да произвеждат нов колаген. Тъканното съпротивление при преминаване на радиочестотната енергия предизвиква повишаването на температурата. Като резултат се увеличава кръвотокът, а оттам - насищането с кислород на тъканите и ускоряване отделянето на въглероден диоксид и токсини.

Приложение:

  • подмладяване на лицето, шията, деколтето - фините линии и бръчици се изглаждат, кожата е по-стегната, еластична и жизнена;
  • стягане на овала на лицето;
  • лифтинг на клепачи и бузи;
  • дренаж;
  • терапии за акне;
  • отстраняване на локални мастни натрупвания, целулит, стрии и др.;
  • намаляване на двойна брадичка;
  • стягане на вътрешната част на бедра и ръце;

Какво представлява радиочестотния лифтинг?
1. Процедура, която няма аналог по отношение на подмладяването на кожата с помощта на радиочестотна енергия.
2. Видим лифтинг на лицето дори и след първата процедура.
3. Активна стимулация на производство на колаген в дълбоките слоеве на кожата.
4. Нарастващ лифтинг ефект в продължение на 6 месеца.
5. Резултат, който се съхранява дълго време, според биологичните особености на организма и начина на живот (от 1,5 до 3 години).

Какво се случва с нашата кожа?
Радиочестотата доставя енергия дълбоко в кожата (до подкожната мастна тъкан) и стяга кожните структури чрез стимулиране синтеза на колаген. Тъй като енергията се доставя без отражение и дифузия от повърхността на кожата, при преминаването си към пространството между дълбоките слоеве на кожата и подкожната тъкан тя може да бъде насочена към точно определен участък. Тенът на кожата няма значение при радиочестотните терапии. Радиолифтингът е безопасен и ефективен при всеки тип кожа. Терапиите могат да се прилагат и през лятото.