ПРОМОЦИЯ ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Вашите лица могат да засияят с очарованието на младостта! Можете да обновите кожата си, да премахнете бръчките и петната и да изглеждате невероятно освежени! Пилинг за подмладяване при бръчки, акне и тъмни петн (микс от ретинол, кротон, млечна, гликолова и трихлороцетна киселина) с 50 % отстъпка. Можете да ползвате услугата за 35лв. вместо за 70лв.

Отстраняване на пигментации, обновяване на клетките и заздравяване на кожата

Защо се подобрява външния вид на кожата?

Един дебел слой от мъртвите клетки на повърхността на кожата дава чувството за матова и стара кожа. Когато се отстраняват клетките, които образуват този слой, под него се появява блестяща, гладка и равна кожа.
 

Кои са главните показания за този тип пилинг: Суха кожа с финни линии, постакне, слънчеви петна, мазна кожа с разширени пори, първите признаци на стареене, фотосъстарени кожи.


Благадарение на своите свойства с пилинга се подобрява тена, блясъка на кожата и нейната еластичност. Намалява се дълбочината на бръчките, подобрява се естествената хидратация, изглаждат се разширените пори, нормализира се себумния процес. Кожата възвръща своя младежки вид и блясък.