Терапии с радиочестотен апарат (RF)

За какво се използва радиочестотен лифтинг (RF)?

Обновяването на кожата с RF представлява високотехнологична медицинска процедура, която повлиява процесите на стареене на кожата, чрез стартиране на процес на реорганизация на съществуващите колагенни влакна и стимулиране на дермалните фибробласти към производство на нов колаген.

Как работи RF?

Принципа на действие се основава на загряване на молекулите дермалния колаген до степен, при която те се скъсяват и дори частично разрушават. По този начин се стартират процесите на неговото ремоделиране, което води до стягане, повдигане и заглаждане на кожата.

Какви са предимставата на терапията с RF?

  • Тя е неболезнена;
  • Позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот;
  • Намалява фините линии и повърхностните бръчки;
  • Стяга и контурира кожата на лицето и тялото (лифтинг-ефект);
  • Подобрява увредената от възрастта и слънцето кожа;
  • Стимулира синтезата на нов колаген в дълбоката дерма.

Кой може да се подложи на терапия с RF?

Практически всеки, който желае да лекува леки до средно изразени повърхностни бръчки, да постигне умерен лифтинг-ефект, стягане и повдигане на кожата по лицето, шията, деколтето,ръце,паласки,корем и колене и не желае да се откъсва от ежедневието за по-дълго време, може да се подложи на тази терапия. 

 

 

Какво усеща пациента? 

Процедурата е неинвазивна, подходяща за всеки тип кожа и не изисква възстановителен период. Усещането е за леко затопляне.RF можете да направите дори в обедната си почивка, защото не отнема много време и е приятна. Подходяща е и за двата пола.

 

Колко процедури са необходими? 

Препоръчва се курс от 6 процедури през 7. Дори и след края на курса стимулацията, която сме извърщили продължава да работи и ден след ден кожата ви ще добива все по-младежки вид, а фините бръчици ще се изглаждат. За задържане на ефекта препоръчваме 1  поддържаща процедура на всеки 4 месеца.

 

 

Цена на 1 процедура 100лв

Зоните,които се обхващат при тази процедура са:очи,лице,шия

Пакетна цена от 6 процеури 480лв

 

 

Цена на 1 зона 50 лв

Възможни зони за третиране:

очи

лице

шия

деколте

ръце

корем

паласки

колене