8 точков лифтинг MD Codes™

 

Всички искаме да запазим младостта, свежестта и красотата на лицето колкото може по-дълго, но времето е безмилостно и с напредването на годините започваме да забелязваме промени свързани с остаряването.Какво можем да направим, за да забавим този процес? Стареенето на лицето е свързано най-вече със загубата на обем. Всяка година ние губим около 2 куб.см. обем, за сметка на подкожна мастна тъкан, колаген и костна тъкан. Кожата се отпуска,появяват се бръчки и линии, променя се контурът на цялото лице. За щастие вече има начин да върнем и да запазим младостта.

Това се случва благодарение на MD кодовете или 8 точков лифтинг по специална Вайкрос технология, разработена с цел да възвърне обема и да лифтира кожата за един цялостен ресърфейсинг.


Какво представляват MD Codes™?
Това са всъщност зони на лицето, където се инжектират малки количества хиалуронова киселина (филър), възстановяващ загубения обем, изпълващ бръчките и подобряващ хидратацията в зоната на инжектиране. По този начин се постига желания подмладяващ ефект и възвръщане на свежия и здрав външен вид. Тази процедура се извършва само с продуктите на JUVÉDERM® ( Voluma, Volbella, Volift), като резултатът е напълно естествен.
Технологията на MD кодовете е разработена от Д-р Маурицио Де Майо, пластичен хирург от Бразилия и е патент на фирма Алерган за работа с продуктите от Вайкрос системата на . Всяка год JUVÉDERM® ина за тази цел се провеждат специални обучения на специалисти от цял свят, където големите световни лидери в естетиката споделят опита си и определят новите насоки на развитие в естетичната медицина.