Добре дошли

Клиника за естетична дерматология" Енигма" е създадена през 2000 година и е първият модерен комплекс в град Шумен, предлагащ широка гама от услуги.

С цел да запази своето водещо място в предоставянето на козметични и дерматологични услуги, "Енигма" изгради стратегията си върху три основни елемента:

  • способност да следва новостите и технологичния напредък в козметологията и дерматологията;
  • висок професионализъм;
  • индивидуален подход.

"Енигма" работи с висококачествена професионална и медицинска козметика, заема лидерска позиция с екип от професионалисти козметици, първите специалисти по медицинска козметика и дерматология.

Инвестира в най-модерната високотехнологична апаратура на световно равнище, използвайки опита и знанията на водещи производители от Италия, Франция, Испания, САЩ и Израел.

Водени от амбицията и желанието за успех Козметичен център "Енигма" се обособи като първата в Шумен Клиника за естетична дерматология.
При нас може да откриете всичко от сферата на съвременната естетична и клинична дерматология. Новите технологии, които използваме са от най-голяма значимост за високата ефективност на процедурите, които предлагаме.

Станете част от Европейския стил на работа с професионално отношение, прецизност и иновации  в областта на козметичната и естетична дерматология.