Дермални филъри TEOSYAL RHA

Дермални филъри TEOSYAL® RHA - нова линия филъри специално разработени за лицето на неговите мобилни зони.

TEOSYAL® RHA е първата еластична хиалуроновата киселина, специално разработена и посветена на естествената динамика на лицето. При разтягане и компресия TEOSYAL® RHA гела се адаптира към средата, като запазва своята ефективност. Бръчките в мобилните зони са редуцирани в дългосрочен период. Филърът се превръща в част от структурата на дермата, придавайки и по- естествен вид, особено в мобилните зони, където кожата се разтяга. С TEOSYAL® RHA лицето е естествено динамично.
Нов, ексклузивен метод на омрежване, при който се запазват дългите вериги хиалуронова киселина в мобилната мрежа. Уникални еластични свойства на гела. Незабавна и дълготрайна ефикасност в динамичните зони на лицето

 

  • TEOSYAL® RHA 1 – 1мл. – Хиалуронов филър за третиране на повърхностни и фини бръчки. Подходящ за бръчките на челото, периорална зона, пачи крак и шия.
  • TEOSYAL® RHA 2 – 1мл. – Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии, глабела, периорална зона и пачи крак.
  • TEOSYAL® RHA 3 – 1мл. – Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии, глабела, периорална зона и пачи крак.
  • TEOSYAL® RHA 4 – 1мл. – Хиалуронов филър за придаване на обем. Подходящ за назолабиални гънки, скули и мандибуларна зона.
  • TEOSYAL® RHA KISS – 0,7мл. – Хиалуронов филър за попълване на устни.
  • TEOSYAL ULTRA DEEP – Този филър се инжектира  дълбоко в дермалния слой. Използва се за третиране на дълбоки бръчки с мигновен ефект, рескулптулира лицевия овал.