GUNA PHORESIS

GUNA PHORESIS - АПАРАТ ЗА РЕЗОНАНСНА МАГНИТОФОРЕЗА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО


Апаратът GunaPhoresis действа на принципа на РЕЗОНАНСНА МАГНИТОФОРЕЗА,  чрез интра-дермална доставка на активни вещества. Апаратът използва специален генератор на магнитно поле (ELF) с изключително ниски честоти  и нисък интензитет , способно да увеличи пропускливостта на клетъчната мембрана.
 
Колагенът е най-широко разпространеният структурен протеин в кожата (74%) и това определя неговата значимост за нейните поддържащи функции.


Колагеновите влакна изграждат колагеновата решетка - природна, опорна биомрежа, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата.


С напредването на възрастта. възрастта вредните слънчеви влияния, лошата хидратация, замърсяванията и натрупване на свободните радикали, колагеновите фибри и решетката се износват, редуцират и дефрагментират.


Необходима е колагеновата терапия, която ефективно, физиологично и без нежелани реакции да възстановява и поддържа колагеновите фибри и намалява натрупването на свободни радикали.
Колагеновата мезотерапия Guna:

 

  • Поддържа и възстановява колагеновите фибри;
  • Стимулира образуването на собствен колаген;
  • Действа, като бариера срещу свободните радикали;
  • Овлажнява, освежава и тонизира кожата;
  • Предотвратява появата на бръчки;
  • Забавя стареенето на кожата.

 

Със специално разработеният от "Гуна" апарат за безиглена мезотерапия, сега процедурата е една от най-приятните и предпочитаните. Чрез магнитно поле тя вкарва молекулата на колагена дълбоко в дермата. Има два накрайника с различна големина, според обработваната зона, което е особено практично за малките зони като околоочната, устните, носа и др. Няма болка, дискомфорт и следи от убождане.


Апаратът повлиява изключително добре травми и ставни болки, подпомага намаляването на мастните натрупвания и целулита.