История

Първи в града "Енигма" оборудва оторизирано соларно студио с три солариума, апаратура за фотоепилация, микродермабразио, кислороден пилинг, мезотерапия, вакуумтерапия за лице и тяло. Апаратура  за неоперативен лифтинг (радиочестотен термолифтинг), неинвазивна мезотерапия за лице и тяло (BHS) , Dermalife SPA капсула – модерна технология за детоксикация, релаксация и тонизиране на тялото.

Единствено в "Енигма" може да бъде тествана поносимостта на всеки организъм към различни храни, използвайки новата VEGA TEST  апаратура.

Във връзка с огромна нужда от обучени кадри по специалността "Козметика" се създаде "Център за професионално обучение", който е лицинзиран от НАПОО. Обученията, които се провеждат създават възможност за придобиване, актуализиране и поддържане на високо качество на професионалните умения. Успешно завършилите обучението, придобиват втора квалификационна степен по професия "Козметик". "Енигма" е горда, че 80% от възпитаниците успешно са се реализирали както в България, така и в чужбина.                                                     

За своите клиенти "Енигма" полага грижи и след извършените терапии и  процедури като:

  • предоставя безплатни консултации и диагностика;
  • организира шоу програми, презентации, демонстрации, семинари;
  • публикува обучителни статии в местните електронни и печатни медии.

Значими за Енигма  дати са:

  • 2000 година – изграждане и оборудване на "Козметичен център Енигма";
  • 2005 година – лиценз на "Център за професионално обучение", издадено с № 200512279 от НАПОО;
  • 2006 година – свидетелство за марка, издадено с № 53873 от Патентно ведомство.