MCCM A20P Пилинг за стрии

Пилинг за стрии, белези, хиперпигментация, възрастови петна.

Алфа-Арбутин / Коджикова киселина / Винена киселина/Водороден прекис/

  • 1-6  сесии на 10 до 14 дневен интервал
  • Зони на третиране: лице

А20Р на МССМ е иновативна пилинг  терапия, разработена от МССМ, която не влияе на повърхностния слой на кожата и следователно не изисква дълъг период на възстановяване. В зависимост от интензивността на въздействие върху кожата се определя като по-дълбок пилинг.

Алфа-Арбутин – мощна избелваща съставка с доказана ефективност, която е малко вероятно да предизвика необратима хипопигментация.

Коджикова киселина-активна избелваща компонента. Съставът й потиска производството на меланин. Използва се за премахване на нежелани пигментни петна, лунички и постакнеична пигментация.

Винена киселина- обновява кожата.

Водороден прекис- намалява активността на киселините, засилва фибробластната активност, регулира активността на лимфоцитите и намалява възпалението причинено от киселините.

Предимства: безболезнена,  без възстановителен период, без ограничение на възрастта, за всеки тип кожа, може да се използва през цялата година, видим резултат след четвъртата сесия и гарантиран дълготраен ефект, изглажда, подобрява тонуса и еластичността на кожа с белези.

 

Препоръчителна домашна грижа: WA Arbutin Cream  и  Sun Cream SPF 50+