Синтезиращ колаген филър Radiesse

 

Изглеждайте естествено млади на всяка възраст, благодарение на V-ефекта.

Научни изследвания сега дават отговора. Radiesse ™ е клинично доказан дермален филър с двоен ефект.Този филър незабавно изглажда бръчките, а след това помага на кожата ви да се подмлади, стимулирайки производството на колаген. Ние наричаме това V-ефект.

По-младото лице има по-стегната кожа и по-ясни контури.

Лицето е симетрично и има "V”-образна форма. С напредване на възрастта нормалната "V”- образна форма на лицето се обръща обратно.

Независимо от това колко добри са нашите гени, всеки вид кожа в крайна сметка губи своя тонус. Пропорционалността се променя и обема намалява. Бузите хлътват навътре и провисват. Брадичката се отпуска и лицето става по-широко в долната му част. В резултат: младежката "V”- образна форма на лицето бавно се обръща надолу и нашата възраст става все по-видима, независимо от това дали ние се чувстваме още млади.

 

Radiesse ™ – за обем и контури.
Лечението на отделните бръчки често не е достатъчно, за да възстановите младежкия си вид и свежест. За да се противодейства на ефектите на гравитацията и за да възвърне младежката си форма, лицето се нуждае от реален обем. Това може да се постигне с дермален филър, който също така стимулира производството на естествен колаген в кожата, за по-ефективен и дълготраен обем.


Radiesse ™ придава обем обратно точно там, където е загубен. С нежно моделиране на дълбоките бръчки, хлътналите или увиснали бузи изчезват, а природните лицеви контури се връщат.

 

Двоен ефект при корекция на загубен обем:

  • незабавен ефект благодарение на еластичната гел -основа;
  • по-дълготраен ефект, благодарение на колагенната стимулация.


Безопасен за използване:

  • задълбочени клинични проучвания потвърждават неговата ефективност и добра поносимост.


Корегиране на обем с "V”ефект:

  • Благодарение на специалната гел-основа, Radiesse ™ веднага създава видим ефект. С неговите финни калциеви микросфери Radiesse ™ стимулира естественото образуването на колаген, осигурявайки дълготраен обем и свеж вид. Гел-основата се разпада сама след няколко месеца,а калциевите микросфери се разграждат от тялото с течение на времето.

 

Radiesse ™ – възстановява обема на лицето и ръцете: Обем за скули, бузи и дълбоки бръчки.


Възрастово обусловеното намаляване на хидратирането на кожата и забавянето на обновяването на клетките й води до, ясно загуба на нейната еластичност, тонус и гъвкавост. Това води до по-дълбоки бръчки, особено около носа и устата, а понякога и на брадичката. В същото време, по-повърхностните и по-дълбоките слоеве на мастната подкожна тъкан на лицето,които са необходими за да поддържат кожата стегната и гладъка – бавно се разпадат и губят обем. Тази загуба на обем е особено ясно изразена на скулите и бузите. С Radiesse ™ тези области могат да бъдат нежно ремоделирани. Резултатът е естествено изглеждащо връщане на свежестта и красотата.

Постигнете повече с Radiesse ™. Тъй като кожата ни става все по-малко стегната, правата линия на челюстта започва да провисва. Отново, причината е загубата на тънкия подкожен слой мазнини. Възстановяването на обема на кожата, ремоделира и изправя контурите на брадичката и придава на лицето първоначалната , младежка форма. Или да вземем носът, който е центъра на лицето и негова определяща характеристика. Някои от нас имат носове, които някак си не подхождат на останалата част от лицето ни. Radiesse ™ може да помогне да се ремоделира носа и да се изгладят неговите несъвършенства. Нашите ръце също могат да издадат нашата възраст.Вените и костите стават все по-видими на гърба на
ръка. Загубата на обем на ръцете може да бъде възстановена с Radiesse ™.


 

 

Въпроси и отговори:


Тестван ли е Radiesse ™ , има ли сертификати?
Да, Radiesse ™ е одобрен от органите на ЕС през 2004 г.. Има Европейски сертификат, който е стандарт на Европейския съюз за безопасност на продуктите и доказва, че продуктът е бил оценен от независими органи.
Radiesse ™ също така е одобрен от FDA (Американската агенция за храни и лекарства) през 2006 г.


Каква е процедурата на инжектиране ?
Вашият лекар ще Ви обясни наличните възможности за третиране и ще обсъди с вас какво е най-добре да изберете. Дори само едно назначение може да бъде всичко, което е необходими за ефективно третиране с Radiesse ™ за повече обе, и това продължава около 30 минути. Ефектът ще бъде видим веднага след инжектиране.


Болезнено ли е лечението?
Повечето пациенти намират инжектирането относително безболезнено, но хората възприемат и чувстват болка по различен начин. Говорете с Вашия лекар за възможностите за упойка, които съществуват.


Какво да направя, ако приемам лекарства?
Моля, информирайте Вашия лекар преди лечението, ако сте на медикаменти,
които се отпускат дори без рецепта. Приемът на антикоагуланти и болкоуспокояващи, включително Аспирин ® може да доведе до нежелани синини. Вашият лекар ще Ви посъветва какво да правите своевременно.


Има ли някакви странични ефекти?
Може да имате някаква реакция на инжекциите. Може да има леко
подуване, болка, сърбеж, образуване на синини или промяна в цвета, и чувствителност към болка.
Тези оплаквания обикновено изчезват след няколко дни.


Колко време продължава ефекта на Radiesse ™?
Индивидуалните резултати са в зависимост от възрастта, типа кожа, начина на живот и обмяната на веществата.И разбира се, площта, която е третирана. Като цяло ефектът от лечението продължава повече от година при повечето пациенти.
Radiesse ™ постоянен имплант ли е?
Не.Продуктът е биоразградени и се елиминира по естествен начин от тялото.


Може ли Radiesse ™ да се комбинира с други продукти?
Ако предварително е бил инжектиран постоянен пълнител, то третиране с Radiesse ™ в същата зона не се препоръчва. Моля, информирайте Вашия лекар, ако това е така.


Може Radiesse ™ да се усеща под кожата?
Вероятно ще почувствате материала за кратко време след инжектирането. С течение на времето, материалът ще бъде напълно интегриран и няма да се усеща повече.

 

 

Предимствата на Radiesse ™


Незабавен ефект, поради еластичната гел-основа:

  • Дълготраен ефект благодарение стимулиране на нов колаген;
  • Възстановява обема само с един курс на третиране.

Много добре поносим:

  • Не е необходим тест за алергия;
  • Милиони пациенти са третирани и доволни от Радиес.