Gentle Lase Pro Candela - александритен лазер

НОВО! Gentle Lase Pro Candela
Най-мощният Александритен лазер за окончателна епилация само в Клиника за естетична дерматология "Енигма".


СПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ С ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ GENTLE LASER PRO


Удобството на дълготрайната епилация:
- Най-мощният Александритен лазер 17 000W.
- Несравнимо бърз - цели крака само за 21 минути.
- Третира ефективно светли и тъмни косми.


Лазерната епилация с Gentle Lase Pro не може да се сравни с никоя друга процедура за епилация, която сте правили досега. Gentle Lase Pro е Александритен лазер от най-висок клас. Той е безкомпромисен по отношение на резултата и е несравнимо бърз. Процедурата на цели с крака с него трае само около 20 мин. Така пестим ценното Ви време.


С Gentle Lase Pro работят само най-реномираните естетични центрове в света. Епилацията с него е подходяща за всеки тип кожа и за всички зони: подмишници, крака, интимна зона, ръце, гръб, гърди, цяло тяло, дори за малки и трудно достъпни зони като гора устна и брадичка, ареоли на гърдите, бакенбарди. С него може да се оформя брадата при мъжете. Единственият лазер в света, който унищожава успешно тънките и светли косми.


Какво представлява процедурата?
Gentle Lase Pro е Александритен лазер за епилация, който произвежда лазерен импулс с дължина на вълната 755 нанометра.
Импулсът се привлича от Меланина (пигмента) на косъма. След това се трансформира в топлина, която унищожава космения фоликул без да засяга околните тъкани.

Болезнена ли е процедурата?
Gentle Lase Pro е единственият лазер на пазара, който работи с патентованото динамично охлаждащо устройство, вградено в накрайника на лазера.
Той разпръсква много студена струя милисекунди преди лазерният импулс да попадне върху косъма. По този начин охлажда повърхността на кожата без да нарушава ефекта от процедурата.
Това прави лазерната епилация с Gentle Lase Pro безболезнена и безопасна от по-старите александритни технологии.

Как да се подготвя?
Не излагай на слънце зоната, която ще бъде третирана 2 седмици преди процедурата.
Не посещавай солариум 2 седмици преди процедурата.
Не ползвай кола маска 4 до 6 седмици преди и след процедурата. Ако имаш силен тен, изчакай кожата ти да изсветлее.

След колко процедури ще има ефект?
Още след първата,но броят на необходимите процедури за пълен и дълготраен ефект варира зависимост от зоната, която се третира, вида на кожата и косъма.

След процедурата какво да очаквате?
Може да имате зачервяване и повишена чувствителност до 24 часа след процедурата. Част от космите изчезват по време на процедурата, а останалите падат до 3-та седмица. Избягвайте гореща вода и мажете няколкократно с продукти с Пантенол, алое вера или други силно хидратиращи продукти.

Технически характеристики:
755 нанометра дължина на лъча. 3 милисекунди скорост при всяка мощност в джаули. Еднократно преминаване със застъпване от 30 процента на скорост от 2 херца. Покривност от 18 милиметра на изстрел. Пикова мощност- 17 000 вата . Това прави процедурата много бърза и ефективна.