Harmony XL Pro Special Edition - Alma Lasers

Alma Harmony XL Pro Special Edition e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и безопасни процедури за различни по естество кожни проблеми и индикации. Безопасността на всяка процедура и технологията са доказани в мащабни клинични проучвания. Специалистите могат да третират всички области на тялото и всеки тип кожа.

Alma Harmony XL Pro Special Edition е най-усъвършенстваната мултифункционална платформа, разработена до момента. В процедурите са внедрени нови технологии, накрайници и иновации. Alma Harmony XL Pro Special Edition позволява да се третират широк спектър от медицински и естетични индикации при пациенти от всички възрастови групи. Alma Harmony XL Pro Special Edition предлага над 20 лазерни, светлинни и ултразвукови технологии, приложими за над 65 различни медицински показания, одобрени от FDA.

Нововъведенията включват:

 • Контрол на дълбочината на третиране, който позволява на практикуващия прецизно да контролира процеса в зависимост от зоната, типа кожа или индикациите.
 • Фракционен Q-Switched лазер, който бързо и безопасно ремоделира кожата и премахва цветни татуировки, със специално предназначение за пациенти с тъмна кожа.
 • Мощно иновативо решение за терапия на акне, комбиниращо лазер и вакуум технологии.

 

Clear Lift

 • Подмладяване на кожата;

Clear Lift 4D - неоперативен лифтинг и подмладяване на лице, шия и деколте Clear Lift 4D e първият наносекунден фракционен неаблативен Q-switched лазер, който премахва години от лицето ви. Clear Lift 4D е комплексна подмладяваща процедура, която предизвиква серия от процеси, ускоряващи клетъчното обновяване, формирането на нова тъкан и стимулиращи синтеза на колаген и еластин. Лазерната терапия е подходяща и за чувствителни зони на тялото, включително шия, деколте, зоната около очите, ръце. Резултатът е здравословно подмладяване, редуциране на бръчките, премахване на нежеланите пигментации, както и подобряване на цялостният тон и текстура на кожата. Clear Lift 4D е напълно безопасна, безболезнена и подходяща за всеки тип кожа и без необходимост от възстановителен период. Единственият лазерен лифтинг, който не прави кожата фоточувствителна и може да се прилага целогодишно.

 • Стягане на кожата
 • Татуировки с тъмен цвят

Заличаване на татуировки -  нежеланите тъмни и многоцветни татуировки могат да бъдат безопасно и ефективно премахнати с процедурите на Harmony XL Pro. Прилага се комбинация от различни дължини на вълната на лазера, които таргетират различни цветове. Високоинтензивните светлинни лъчи разкъсват пигментните частици на татуировката без риск от белези или хипопигментация.

 • Пигментни лезии
 • Не-аблативен фракселен ресърфейсинг на кожата
 • Мелазма
 • Широки пори


Clear Skin PRO

 • Подмладяване на кожата
 • Acne Vulgaris
 • Атрофични белези от акне
 • Ксантелазма
 • Подмладяване на кожата 

С напредване на възрастта, тонът и текстурата на кожата ни се променят. Започват да се появяват фини линии, бръчки, петна или други несъвършенства. Структурата ú става неравномерна. Процедурите с Harmony XL Pro са базирани на светлинни и лазерни технологии за ресърфейсинг, с които се постига изравняване на тена и подобряване на цялостния и вид. Редуцират повърхностните пигментации и размера на порите, както и са отлична превенция срещу процесите на стареене. Резултатите се подобряват значително с Impact технологията, която посредством акустични вълни доставя терапевтичните съставки като хиалуронова киселина, витамин C, растежни фактори, депигментиращи агенти и др., до дълбоките слоеве на кожата. Това допълнително подобрява и ускорява резултата от тези терапии. Процедурите са напълно безопасни, ефективни и подходящи за всеки фототип.

 • Лечение на акне

Съществуват множество терапевтични решения за лечение на акне вулгарис. При особено тежки и упорити случаи обаче е необходим по-комплексен подход. Clear Skin е единствената технология, която съчетава мощен неаблативен лазер с едновременно контактно охлаждане и вакуум. Използва се за безопасно и ефективно лечение на акне вулгарис във всички негови форми. Може да се прилага като самостоятелна терапия или в комбинация с други лечебни средства. Процедурите са подходящи за всеки тип кожа, комфортни са за пациента и нямат странични ефекти. Постигат се дълготрайни резултати.


Long Pulsed

 • Съдови лезии
 • Онихомикоза
 • Гъбички по ноктите

Гъбичките по ноктите са упорита и трудна за лечениe гъбична инфекция, която се локализира по ноктите на ръцете или краката. Традиционните методи на лечение с медикаменти или кремове не винаги са успешни. Alma Lasers предлага нови възможности за терапия с избор на клинично доказани лазерни и светлинни технологии. Тези революционни методи таргетират източника на инфекция под нокътната плочка, унищожавайки гъбичките в рамките на няколко кратки сесии. Комбинираната терапия Clear Choice на Harmony XL Pro, при която се използват два различни лазера, дава нова, изключително ефективна възможност за лечение на това състояние.

 • Премахване на съдови лезии по лицето и тялото

В следствие на различни фактори част от кръвоносните съдове се уголемяват и стават все по-видими, поради отслабване на стените им. Системата Harmony XL Pro разполага с Long-Pulsed ND:YAG лазер за терапия на васкуларни лезии, малформации и по-дълбоки вени. Прилага няколко различни технологии за ефективно премахване или редуциране на появата им, като резултатът е гладка, нежна кожа и по-добро самочувствие. Процедурите са напълно безопасни, а ефектът е дълготраен.

 • Хемангиоми

Dye-VL

 • Хемангиоми
 • Розацея
 • Пигментни и съдови лезии
 • Премахване на пигментни петна

Жизненият цикъл и хормоналните промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма –тъмни, неравномерни оцветявания по кожата на лицето. Посредством мощен Q-switched ND:YAG лазер механично се разрушава пигмента в конкретните лезии, без да причинява термална увреда на околната тъкан. Лазерните и светлинно-базирани процедури с Harmony XL Pro премахват и предотвратяват появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Сесиите са бързи, безболезнени и ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна кожа.

NIR

 • Cinderella lifting

Близката инфрачервена технология NIR - модулът на Alma Harmony използва източник на светлина с висока мощност в близкия инфрачервен спектър за постигане на безопасно и ефективно подкожно нагряване, стимулира растежа на нов колаген и стяга отпуснатостта, като същевременно мигновено придава младежки блясък на кожата. Подходящ преди повод, без зачервяване. Подходящ за по-млада кожа.